Yhteistyökumppanit

GÄSTHAUS ALEX MAJA
Alexmaja OÜ

www.alexmaja.ee

Kuninga 20
80011 Pärnumaa, Eesti
+372 44 61 866

Tämä Pärnun, Baltian suosituimman lomanviettopaikan, keskustassa sijaitseva hotelli on lähellä vihreitä puistoja ja kultaisia hiekkarantoja.

Olet tervetullut tähän elegantisti sisustettuun ja kaikilla mukavuuksilla varustettuun hotelliin. Tämä vuosisatoja vanha kauppiastalo on restauroitu täydellisesti ja sisustettu hienostuneesti, jotta se voisi tarjota kodikkaan ja turvallisen majoituksen. Rauhallinen miljöö sopii täydellisesti pareille ja perheille rentouttavan loman viettoon, ja tekee varmasti liikemiestapaamisista menestyksekkään.

Hotellissa on 40 hengen ravintola, joka tarjoaa herkullisia virolaisia ja eurooppalaisia aterioita edulliseen hintaan. 25 hengen terassi on auki kesäisin.

Hotellin äskettäin kunnostetussa seminaarihuoneessa on tilat 16 hengelle ja kaikki tarvitsemasi modernit mukavuudet menestyksekkäiden tapaamisten ja seminaarien pitämiseksi.

HOTELLISSA ON YHDEKSÄN ERILAISTA JA -KOKOISTA HUONETTA, YHDEN HENGEN HUONEISTA SAUNALLISEEN SVIITTIIN

KATSO HINNAT SIVUILTAMME www.alexmaja.ee

Yleiset : Pysäköinti, Ravintola, Lemmikkieläimet sallittuja, Terassi, Savuttomia huoneita, Ilmainen pysäköinti
Palvelut : Internet, Langaton internet (Wi-Fi/LAN), Ilmainen langaton internet (Wi-Fi)
Internet: Langaton internetyhteys on saatavilla koko hotellissa ja se on maksuton.
Pysäköinti: Maksuton Yksityinen pysäköinti on mahdollista paikan päällä.


Meillä yövyt mukavasti

Hotelli Haapalinna on kodikas hyvänpalvelun hotelli Tampereen Epilässä. Meille on helppo tulla niin omalla autolla kuin julkisilla kulkuvälineilläkin. Paikoitustilaa löytyy myös busseille. Tampereen keskustaan on matkaa alle 4 kilometriä ja Särkänniemen huvipuistoon n. 3km.

Huonevaraukset

Hotelli Haapalinnassa on 20 viihtyisää huonetta, joissa yhteensä 40 vuodepaikkaa. Huoneita on tarjolla yhden hengen huoneesta tilavaan saunalliseen kombihuoneistoon. Jokaisessa huoneessa on oma WC, suihku ja tv. Huoneen hintaan sisältyy majoitus ja aamiainen.

Soita numeroon 03-3453335 ja tarkista huoneiden saatavuus

Hotelli avoinna 1.6. 2020
lähtien
Ma-Pe 06.00 - 22.00
La-su  07.00 - 12.00

Hinnat:
H1 75€/vrk  H2 89€/vrk
Puh: 0400-410 368